Yesterday

Hmm, gårdagen var allmänt knasig om jag får säga det själv.. Fast på ett bra sätt tror jag.
Blev en tur med tåg till S, umgick med henne hela dagen, det var väldigt trevligt då det var ett bra tag sen vi sågs på riktigt och hade tid att snacka själva.
Sen innan det blev buss och tåg hem blev det en liten promenad och lite prat med A. Härlig som fan. Blir alltid på bra humör när vi träffas och pratar.
Det bästa var när det var dags att gå på bussen, då insåg jag vem som skulle köra, haha. B...
Jag dog lite inombords innan jag gick på bussen. Han visste ju inte vem jag var, men jäklar vad han spanade. Det fanns ett stort intresse där, det vet jag..
Sa vad jag skulle till honom och han brydde sig inte så mycket, frågade vad jag skulle göra den kvällen. Sa att jag bara skulle hem, och han bad mig ta tåget senare (kom fram till att jag ändå inte han med förrän nästa) och umgås med honom på hans rast, sagt och gjort. Åkte ut till garaget och satt där, snackade skit och lite sånt. Sen blev det grymt förbjudet.. Och vi åkte tillbaka för att jag skulle hinna med mitt tåg, full med fjärilar var jag när jag gick av bussen. Kyssar och taffs..

Nystart

Bloggen har legat på is under en lång tid nu.. Dock känns det som det behövs en nystart i bloggskrivandet. Behöver skriva av mig lite nu.

Har hunnit sluta skolan med student och allt vad det innebär och nu är jag påväg ner i den deppiga svackan som uppkommer när man bara känner att livet står stilla och det inte händer ett enda dugg. Det är HEMSKT.

Ska starta eget företag osv, så det är inte så att jag sitter här arbetslös, fast just nu känns det ändå så. Bara sitter rakt fram, har ingen ork, energi eller lust till något alls. Vill bara ligga kvar i sängen hela dagen och böla och tycka synd om  mig. Fan vilket upplyftande inlägg detta blir.. Men det är så det känns.

Idag blir det en hel dag med underbara Veronica Maggio ur högtalarna.
Städning står också på schemat, behövs verkligen. Och så hade jag hoppats att jag kan lyckas knåpa ihop en prislista. Det behövs verkligen..

Blir säkert fler tyck-synd-om-mig-själv inlägg senare idag, så var inte oroliga.. ;)

Vet ni vad? Jag vill bara åka iväg. Detbehöver inte vara utomlands, bara till en annan ort. En annan stad. Jönköping eller Göteborg. Fan vad längtan är stor till dom ställena.

RSS 2.0