Igår + idag

Hatar redan denna sidan. Skrev ett inlägg igårkväll, och när jag klickade på publicera så försvann allt.. -.- Och det var lååångt, klockan var mycket och jag orkade bara inte skriva om det.. Så blev inget inlägg igår..

Idag har jag bara städat massor och läst. Inte allt för givande dag, men ändå fått något gjort ju :)

Nyttig är jag än, blir frukt när jag är sugen på något eller hungrig innan riktigt mat. Mycket vatten dricker jag också. DUKTIG DUKTIG!

Imorgon ska jag baka skorpor till morfar som jag lovat, ska även plugga och packa ner lite kläder för sen åker jag och myser och tränar med min älskade pojkvän. Och GUD vad jag saknar honom när jag går hemma om dagarna. Det är helt sjukt!

Har gjort sitt-ups idag, gjorde jag igår också. Ska föröska göra det varje kväll, utöver min vanliga träning.
Har ju beställt nya bikinis till sommaren, även en till mamma på h&m's hemsida. Dom kommer i slutet av mars, och jag längtar :D Skitsnygga är dom!

Nu finns det inte så mycket mer att säga.
Skriver kanske en liten snutt imorgon,
Puss på er alla!

Suuuger

Han insett att jag verkligen suger på att skriva blogg. Jag kan bara skriva jättelånga inlägg eller så skirver jag inte på hur långe som helst..
ÄR DET EGENTLIGEN NÅGON SOM LÄSER DET JAG SKRIVER??
Det kan man ju fråga sig! KOMMENTERA ISÅFALL!

Har iallafall blivit duktig, tränar mycket, äter inte en massa skit. Nu har jag gett mig fan på att jag ska bli smal!
Borde lägga av med dom där cigaretterna som jag tar till ibland. Tror dock inte det går, det är som en trygghet någonstans..

Man kanske borde gå och sova nu, är rättså trött efter ett hårt pass power-box och sen sprang 5 min och trappade ner 5 min.
Och imorgon ska man ju träffa en "gammal" vän, fika och snacka skit. Och då ska jag inte äta något onyttigt, bara nyttig fika!! :)

Nee, nu blir det faktiskt sängen för min del!

Gonatt på er där ute..

Torsdag

Torsdag idag och här har inte skrivits mycket, dålig självdiciplin där!
Eftersom jag åker till Älsk ikväll blir det nog inte så mycket mer skrivande förrän efter helgen heller :/
Kanske någon snabb uppdatering imorgon (Y)

Ikväll blir det Bodypump och jag ska inte äta något onyttigt. Hitills har jag ätit, havregröt med russin och ett glas tranbärsjuice till frukost. Falukorv och mos till lunch och hoppas det blir något gott ikväll efter träningen. Om jag blir sugen innan så finns det ett äpple i väskan :)
Detta ska funka nu!

Har inte så mycket mer att skriva..

Over and out!

Baby <3

Nya tag

Nu har jag startat en ny blogg. Känner att ibland behöver man skriva av sig, även om det kommer vara många dagar när jag varken har tid eller kan skriva här. Det är en annan sak.

Satt och beställde bikinis igår från h&m's hemsida. Härligt med lite nyheter, speciellt eftersom vi ska till Kreta i början av sommaren :)
När jag hade skickat i beställningen tänkte jag till på riktigt och insåg att nu är det FAAN dags att göra något åt denna kroppen.
Har ju börjat träna efter nyår, men tycker även att det är dags att börja tänka lite på vad man stoppar i sig, det är ju trots att det man stoppar in som sätter sig på mage, lår och rumpa. Det är bara till att inse att jag kan inte käka så mycket onyttigheter som min pojkvän, för vi har inte alls samma kroppar.

Så från och med nu är det så lite skräpmat, chips, godis och kakor som möjligt. Och det är totalt förbjudet i veckorna. Frukt är ju så himla gott, så varför inte äta det istället och må bra och slippa ha ångest efter helgen när måndagen kommer.

Jag vill ha kommit i bra form till sommaren och mitt mål är att tillslut klara att gå ner de 7-8 kilona jag har gått upp sen jag tyckte att min kropp var lagom.

Visst kan man tycka att det inte spelar så stor roll man man har lite för många kilo och att man inte ska vara så viktfixerad. Det är helt sant, men man ska ju må bra också. Jag trivs verkligen inte med att se mig själv i spegeln, jag vill kunna titta mig i spegeln och slippa dra in magen för att tycke det ser bra. 

Det är märkligt, jag kan skriva massor är, men på uppgiften i Sv B har jag inte kommit någon stans alls. Det suger! MÅSTE ta tag i det nu, nu, nu!

Förresten ska jag avsluta kvällen med en massa sitt-ups, för magen behöver bli platt!

Skriver kanske mer senare. Puss sålänge..

Förresten, JAG ÄLSKAR MIN POJKVÄN <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0